Betal med Klarna eller kort | Høy kvalitet | Raske leveranser

Kjøp og leveringsvilkår

  1. Ordrebekreftelse

En ordrebekreftelse sendes automatisk til den e-postadressen som du oppga i dine kundeopplysninger. Det kan være lurt å lagre den ved eventuelle kontakter med oss. 
Har du kjøpt et fiskekort gjelder denne som fiskekort.

  1. Leveringstid

Vi pakker som regel din ordre samme dag. Leveringstiden er normalt en til to dager fra det at din bestilling utføres. Skulle noe være tilfeldig tomt på lager kan leveringstiden være lengre. I så fall får du melding om dette.

  1. Frakt

Fraktkostnaden kan du se i kassen før du bekrefter kjøpet.

  1. Betalingsmetoder

I kassen velger du betalingsvalg.

Klarna. Betal senere, del betaling og direkte betaling.

STRIPE: Visa, Mastercard, American Express and AMEX-kort

5. Angrerett

Som forbruker har du, i henhold til kjøpsloven, rett til angrerett uten å oppgi noen grunn. Du må dog gi oss beskjed senest 14 dager etter at du har mottatt varene dine. For å returnere varene skal disse være ubrukte og uskadet i sine originalforpakninger. Returner varene sammen med fakturaen eller en kopi av den! Du må selv betale returfrakten. På fakturaen angir du returårsak "Angrerett". Varer får ikke returneres som  postoppkrav.

6. Reklamasjoner

Om du skulle få en vare som er defekt eller en feilaktig levering, erstatter vi deg kostnadsfritt med en ny vare. Du må dog gi oss beskjed  om dette senest 14 dager etter at du har mottatt dine varer. For å returnere en vare skal denne være ubrukt og i den stand som den var i da du mottok den. Returner varen sammen med fakturaen eller en kopia av den! På fakturaen angir du returårsak. Obs! Du må først ta kontakt med oss for å få reklamasjonen godkjent og returfrakten betalt. 
Returadresse: Flugspecialisten Norden AB, Vinnalt 447, 313 97 Simlångsdalen

Ved retur fra kunde til oss, står kunden for skader som kan oppstå under transporten om varen ikke har blitt pakket godt nok.

7. Tvist

Tvister med basis i disse vilkår skal avgjøres i svensk domstol.

8. Vårt firma

Adress:

Flugspecialisten Norden AB
Vinnalt 447
313 97 Simlångsdalen, Sweden

VAT: SE559289415701